Manifest Juliol 2018
























MANIFEST ASSOCIACIÓ DE DONES CA L'AURÈLIA 
Juliol'18 


El silenci s'ha acabat. Vivim un moment històric de trencament, de lluita, d'empoderament i resistència.

Que tremoli el patriarcat perquè cap de les seves estratègies podran parar-nos. Ni les sentències vergonyoses, ni la ridiculització del moviment feminista, ni les decisions polítiques silenciaran les nostres veus fermes i solidàries.

Des de Ca L’Aurelia estem indignades, cabrejades i tenim ràbia. No tolerem ni un minut més tot el que està succeint. Travessem una situació greu, molt greu, insuportable.

La persistència de la violència vers les dones fixada en els assassinats masclistes, en les sentències injustificables o en la situació inhumana de les immigrants que treballen als camps d'Huelva ens han fet explotar.

Ja n'hi ha prou. No donarem un pas enrere.

La impunitat que patim cada dia, interioritzada pel sistema des de fa segles, té els dies comptats. Perquè les dones som aquí, sempre hi hem estat.
Però ara, ens organitzem amb més força perquè si ens toquen a una, ens toquen a totes. I ens estan tocant, maltractant, matant, invisibilitzant, negant. Però nosaltres, les dones del món, ens sentim cada cop més fortes i unides.


Des de Ca l'Aurelia denunciem com els últims successos contra les dones en aquest país s'estan convertint en un circ mediàtic. Com s'intenten normalitzar les violacions, les agressions, les sentències denigrants i els assassinats. Com s'intenta transmetre que el què succeeix és una moda i no la conseqüència brutal del sistema patriarcal que continua tan vigent com sempre.
No suportem més aquestes agressions. Som maltractades en privat i per la justícia. No es respecten els nostres drets, els nostres cossos ni la nostra vida.

Ens estan matant, humiliant, violant i, des de la justícia, es diuen que són les lleis. Lleis? Quin tipus de lleis són aquestes que maltracten i humilien a la meitat de la població?


Ens volen callades, submises i obedients.
I no ho podem aguantar més.
Per això, estem creant un moviment fort, inclusiu, valent. Un moviment necessari per lluitar contra tots els que volen mantenir aquest sistema que ens assassina i jutja sense pietat.


Perquè el que succeeix ara, que sempre ho hem patit però que s'ha silenciat, és TERRORISME PATRIARCAL amb majúscules.


Tenim dret a viure sense violència, sense amenaces, sense por.


Demanem una justicia que ens representi
Una justicia no discriminatòria, amb conceptes d’igualtat reals
Exigim una societat igualitária i justa
Exigim RESPECTE. Respecte!
Si diem No, és NO! Que quedi ben clar.

QUE TREMOLI EL PATRIARCAT!!!!
LA NOSTRA LLIBERTAT NO ES TOCA!!!!
Som dones i som fortes!!!!

Sempre les Seves veus

Comentarios

Entradas populares de este blog

La gran dicha de ser Mujer

Volveré a encenderme de Alas en Rebeldía

Elijo vivir a mi manera